Journalisten Roland. Bilden tagen av Stig Norling.

Kul att du hittat hit

Den här sidan startade jag på den tiden jag var huvudrollsinnehavare i Telias reklamfilmer (2005-2009) och då fick smeknamnet "Teliapappan", som fortfarande hänger kvar.

När Telia lagt ner serien och bytt reklamkoncept arbetade jag som frilans med både journalistik och skådespeleri.
Sommaren 2011 producerade jag min egenhändigt skrivna fars "Drömvinsten" som utomhusteater i Skolparken Enköping. Det var en rolig, om än dyrköpt erfarenhet. Tyvärr svek publiken så det blir ingen fortsättning.
Hösten 2011 återvände jag på heltid till journalistiken och fick fast jobb på Ena-Håbo Tidningen.
Det var en rolig tid fram till dess vi fick en korkad och inkompetent redaktionschef vid namn Robert Österlind. Han var omöjlig att samarbeta med så  maj 2013 sade jag upp mig.

VD Ove Richardsson valde att ställa sig på Österlinds sida.

På lite sikt ledde det till att tidningen tappade några tusen läsare. Hösten 2014 försvann sedan Österlind från tidningen. Varför vet jag inte, men han ersattes inte. Förmodligen gjorde han större nytta när han försvann.

Själv fick jag nytt jobb i december 2013 som fiberförsäljare för Telia Öppen Fiber.


Visserligen fyllde jag 65 i maj 2012 men några planer på att pensionera mig hade jag inte då. Fortsatte att jobba fram till 2019 då Telia valde att sluta med försäljning av fiber via hembesök. Jag blev därför ofrivillig pensionär.

Jag är så stolt över att den här sidan fram till årsskiftet 2020-2021 lockat drygt 460 000 besökare sedan starten. Och därför kommer jag att fortsätta uppdatera den regelbundet. Faktum är att det fortfarande strömmar in mellan 500 och 1 000 besökare varje vecka trots att det är fem år sedan jag lämnade rollen som Teliapappan.

Efter några månader fick jag nog och började åta mig uppdrag som god man för att ha sysselsättning.
         

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail