Författare

Jag har själv gett ut fyra böcker och den senaste heter Enköpings-Profiler. I den har jag samlat intervjuer med välkända Enköpingsbor. En del är kända även utanför Sverige, som t ex sångfågeln Elin Lanto.
Jag har fortfarande ett lager av boken och säljer den för 100:- exklusive frakt. Vid förskottsbetalning bjuder jag på frakten

Fotbollsbok

Som många fotbollsintresserade vet så gjorde Enköpings SK Fotboll ett gästspel i allsvenskan 2004.

Året därpå firades 90-årsjubileum och till det skrev jag en bok om historiken. I boken behandlas dock även de övriga ESK-föreningarna (ishockey, konståkning m fl) och det finns också ett kapitel om Idrottsplatsen Enavallen som fyllde 70 år.
Boken finns fortfarande till försäljning och priset är 100:- . exklusive frakt, Vid förskottsbetalning bjuder jag på frakten

Fars lille påg - Nils Poppe

I år skulle skådespelaren Nils Poppe ha fyllt 100 år om han fått leva. Hans minne lever dock kvar för alltid och jag hoppas att i viss liten mån kunna bidra till det genom min bok "Fars lille påg". Boken gavs ut med Nils Poppes goda minne. Han signerade boken och lånade dessutom välvilligt ut allt bildmaterial till boken.

Jag gjorde faktiskt nin debut som författare 1994 med den boken.
Boken finns fortfarande i lager. Du ser en bild på omslaget i fotoalbumet.
Priset för den är 100:- exkl frakt. Jag ser helst att du förskottsbetalar till mitt bankkonto i Sparbanken (maila så får du kontonumret) och anger namn och adress tydligt dit boken ska skickas. (Organisationer och liknande kan emellertid beställa mot faktura. Vid beställning av mer än tre ex bjuder jag på frakten.)

Vill du beställa flera ex. (t ex för att ge bort) så maila mej så får du pris, beroende på antal.

Paketpris för alla 3

Vill du köpa alla tre böckerna så får du betala 250:-, inkl frakt